Thursday, August 9, 2012

SohbetSayfam.Com, Sesli Chat, Sesli Sohbet, SesliChat, SesliSohbet

Malzemeler..


3 adet armut


2 çorba kaşığı tözşeker


1 tatlı kaşık krem tarçın


1 su bardak krem şanti.


Hazırlanışı


3 adet armudu ortadan ikiye kesin


kabukları soyun içine zarar vermeden çekerdekleri çıkartın.


ateşe dayanıklı çukur bir kaba koyun


üzerine 2 çorba kaşığı tozşeker ile yarım su bardak portokal likorunu ilave edin


üzerine 1 tatlı kaşık tarçın serpin


önceden ısıtılmış 200 derecelı fırında 25 dakk pişirin


fırından aldıktan sonra armutları yarım saat soğumaya bırakın


üzerine krem şantı sıkarak servis yapın…


 


 


VN:F [1.9.20_1166]

Rating: 5.5/10 (2 votes cast)

VN:F [1.9.20_1166]

Bir önceki yazımız olan Fındıklı İrmik Helvası Tarifi başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

No comments:

Post a Comment